Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Impeller

Impellern sitter på vattenpumpens axel och har som uppgift att cirkulera kylarvattnet i motorn och kylsystemet för att din motor ska uppnå korrekt arbetstemperatur utan risk att överhettas. Impellern på de flesta fyrhjulingar och UTV modeller drivs direkt av en axel som går in i motorn till skillnad från bilars kylarpumpar som ofta är remdrivna.

Impellern sitter monterad i vattenpumpen som ofta sitter lågt belägen i framkant på motorn, du ser oftast enkelt vart om du följer kylarslangarna kring motorn. Impellern har en mycket viktig funktion och skulle en eller flera vingar på impellern gå sönder riskerar du att kylarvattnet inte kan cirkulera tillräckligt för att motorn ska kylas på ett optimalt sätt med risk för stora skador som följd.

Filtrera
13 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 13 produkter
Visar 13 av 13 produkter