Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Lamphållare

Lamphållare, också kallat sockel, till alla vanligt förekommande lampor som används på BIL, MC, ATV och UV modeller.

Det förekommer en uppsjö av olika lampsocklar på fordon och därtill olika lamphållare, i vårt breda sortiment av lamphållare finns de flesta varianter för att du ska kunna reparera eller byta ut en hållare som gått sönder eller smält på grund av för hög belastning.

Många lamphållare fungerar både som sockel för att ansluta glödlampan i, dels för montering av glödlampan i din strålkastare eller lykta. Flera lamphållare kommer med utgående kablar som du kan använda för att skarva dina befintliga kablar emot medan de mindre glödlampshållarna ofta skarvas direkt i sockeln.

Behöver du en ny lamphållare till din H4 lampa för helljuset på ditt fordon, eller en hållare till de lite speciella BA15 glödlamporna hittar du garanterat en hållare som passar ditt behov.