Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Kopplingsfjädrar

Kopplingsfjädrar till ATV och Quad modeller med manuella eller semimanuella växellådor. Kopplingsfjädrar sitter i centrum på maskinens koppling och är det som pressar ihop kopplingsplattorna så att motorns rotation överförs till växellådan och vidare till hjulen.

Fjädrarna trycker samman lamellerna och mellanskivorna med högt tryck och när du drar in kopplingshandtaget är det dessa fjädrar som pressas isär varpå maskinen frikopplar vilket underlättar att växlingen kan utföras utan risk för skada på motorn.

I regel byts kopplingsfjädrarna i samband med att man byter lameller och mellanskivor i kopplingen men det förekommer fall där man vill uppgradera kopplingsfjädrarna till hårdare på framförallt Quad maskiner som används i racing där man vill ha minimal friktion i kopplingen.

Filtrera
15 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 15 produkter
Visar 15 av 15 produkter