Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Kopplingspackningar

Packningar till kopplingen på ATV och UTV. Kopplingspackningar sitter i regel på höger sida av motorn på fyrhjulingar och är den packning som tätar motorblockets inre halvor mot kopplingskåpan.

På fyrhjulingar med manuell växellåda är kopplingskåpan oftast den yttersta kåpan på motorns högre sida som du lossar föra att komma åt lameller och kopplingsskivor.

Fyrhjulingar och UTV modeller med automatisk växellåda och remdrift (CVT) har i regel en kopplingskåpa monterad innanför den inre variatorkåpan som inhyser drivremmen och primär/sekundärvariatorn. Kopplingspackningen är i dessa fall till för att täta slungkopplingen som oftast sitter innanför den främre (primär) variatorn då denna slungkoppling ligger i oljebad.

Demonterar du kopplingskåpan på din maskin är det en god idé att byta kopplingspackningen då dessa vanligtvis är i ett pappersmaterial och inte helt sällan går sönder i ett öra eller liknande när kopplingskåpan lossas.

Filtrera
40 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 40 produkter
Visar 40 av 40 produkter