Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Handtagsvärme & Sätesvärme

Handtagsvärme, sätesvärme och tum värme till ATV som underlättar arbetet vintertid och gör körningen bekvämare, perfekt hjälpmedel vid snöplogning eller andra statiska arbeten för att hålla värmen uppe i händer och fingrar.

Förarplatsen på en ATV är oskyddad för väder och vind och många arbeten du gör med din fyrhjuling innebär att du får sitta stilla i långa perioder i sadeln vilket kan bli ordentligt kyligt när temperaturen går ner på vintern.

Det första du börjar frysa om är tummen då du ofta kör med jämn gas och tummen inte får röra på sig speciellt mycket, med handtagsvärme och tumgasvärme kan du enkelt göra upplevelsen bekvämare och därigenom säkrare när du kör din fyrhjuling vintertid.

En uppsättning handtagsvärme med tum värme är ett av de vanligaste tillbehören att köpa till sin ATV, vänta inte tills du märker hur kallt det är, läs vår stora handtagsvärmeguide och skaffa dig en uppsättning innan vintern kommer så är du väl förberedd när första snön faller och du behöver ut och ploga!

Vi har noggrant valt ut vilka varianter av handtagsvärme vi har i vårt sortiment efter vad vi vet fungerar och vad som erbjuder bäst kvalitet och komfort för händerna.

Filtrera
29 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 29 produkter
Visar 29 av 29 produkter