Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Bränslesystem

Delar för reparation och underhåll av bränslesystemet på din ATV eller UTV.

Bränslesystemet på fyrhjulingar och side by side består i regel av en stor mängd komponenter och delar som skall fungera tillsammans för att leverera bränsle till motorn så att förbränningen fungerar som tänkt.

 Bränslesystemen har utvecklats över åren och har gått från att i regel skötas av en förgasare till att idag vara helt dominerande av modeller med elektronisk bränsleinsprutning, så kallat EFI (Electronic Fuel Injection). De båda systemen har både sina för och nackdelar och det finns många olika åsikter om vad som är bäst. En förgasare är i regel en konstruktion som kan vara enklare att förstå sig på och rent mekaniskt se vad som sker eller om något är trasigt eller igentäppt på medans en elektroniskt styrd spridare kan vara svårare att felsöka som lekman, men i sin tur ofta genererar en bättre bränsleekonomi och har färre komponenter som kan fela.

Oavsett vilken del i din fyrhjulings bränslesystem du söker har vi i vårt breda sortiment delar till nästan alla märken och modeller.

Filtrera (0)
Visar 596 produkter
Visar 48 av 596 produkter