Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Knutkors

Knutkors till kardan och drivaxlar på ATV och UTV. Knutkors sitter ofta monterade i var ände av en kardanaxel på fyrhjulingar eller side by side modeller. Ett knutkors sitter i två gafflar, eller medbringare, och medger att en axel som roterar får viss flexibilitet vilket ofta är en nödvändighet när kraften från motorn skall överföras till en slutväxel eller differential.

Ett knutkors kan också användas på vissa drivaxlar, ofta i stället för en inre drivknut, och har i regel använts på äldre fyrhjulingar. Ett knutkors består av ett inre kors, ofta gjutet, med fyra koppar lagrade med nållager. Många knutkors har smörjkanaler som gör att du från en fettnippel monterad i mitten av korset kan smörja alla fyra koppar. Knutkorset är oftast monterat i medbringarna med Cege säkringar eller låsclips, du monterar ett knutkors genom att sätta korset på plats utan kopparna i medbringarna och trycker sedan fast kopparna och låser korset med låsclipsen.

De tär en god idé att regelbundet inspektera knutkorsen efter glapp och skador, om knutkorsen börjar glappa i medbringarna är det bara en tidsfråga innan medbringarna tar skada och får ovala hål vilket kan vara otroligt kostsamt att reparera. Byter du knutkorsen innan de slit ut och underhåller dem genom att applicera fett regelbundet kan du spara mycket pengar och tid i tråkiga reparationer.

Filtrera
34 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 34 produkter
Visar 34 av 34 produkter