Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Vevparti

Delar till vevparti och vevaxel på ATV och UTV. Vevpartiet på en motor består huvudsakligen av vevstake, vevaxel och vevlager, också benämnt ramlager.

Vevstaken är ihopkopplad med kolven och rör sig med motorns rotation, i underkant sitter vevstaken på en vevaxel som är den del som för rotationen från kolvens upp och nedåtrörelse vidare till växellådan för att driva fordonet framåt.

Vevstaken sitter ofta med en typ av nållager eller bussningshalvor på vevaxeln för att minska friktionen mellan axel och stake. På vevaxeln sitter oftast två stora vikter som är balanserade mot varandra för att inte vibrationer ska uppstå i motorn.

Ofta säljs vevaxlar som kompletta enheter med förmonterade vevstakar för att underlätta vid montering, köps delarna löst behöver man balansera veven med speciella verktyg. En komplett vevaxel med vevstake kallas ibland vevsläng.

Där vevaxeln sitter fast i motorblockets två inre halvor och går igenom motorhalvorna ut till växellåda och svänghjul sitter två stycken stora lager som kallas vevlager, eller ramlager.

Filtrera
16 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 16 produkter
Visar 16 av 16 produkter