Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Bestyckningskit

Förgasarna på dagens fyrhjulingar kommer inställda för att fungera okej på alla möjliga platser och olika typer av körning, detta gör att det finns en hel del finsjusteringar att göra för att få din ATV att gå så optimalt som möjligt. Med ett bestyckningskit får du olika storlekar på hög och lågfartsmunstyken samt en ny trottelnål som är speciellt framtagen för din ATV tillsammans med en guide för hur du ställer in din förgasare optimalt för din typ av körning.

Detta kit är ett måste för dig med en ATV eller Quad med förgasare och vill montera ett öppet luftfilter, trimavgassystem eller bara vill ha en bättre optimerad maskin.

Filtrera
13 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 13 produkter
Visar 13 av 13 produkter