Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

CDI & ECU Box

En CDI eller ECU Box är den del på din ATV eller UTV som styr bland annat tändningen och när gnistan ska komma. De flesta förekommande fyrhjulingar, även riktigt gamla, har elektroniskt styrd tändning, i dessa fall är det en så kallad CDI box som sköter tändningsställningarna och styr när gnistan ska komma. På fordon som inte har elektronisk tändning är det istället en fördelare och rotor som styr tändningen.

På moderna fyrhjulingar med elektronisk bränsleinsprutning, EFI (Electronic Fuel Injectipn) och fler elektriska komponenter och givare har CDI boxen ersatts av en ECU box (Engine Control Unit) som förutom tändningen även sköter en rad andra elektroniska funktioner på maskinen och kopplar samman signaler från saker som servo, hastighetsmätare, lambdasond och andra givare och sensorer för att optimera motor och insprutning.

På traktorregistrerade fyrhjulingar av senare årsmodeller, ofta nyare än 2016, är det i regel i ECU boxen som den hastighetsspärr som måste finnas på fordonet för att det skall vara godkänt att framföra på allmänna vägar sitter i. På äldre fyrhjulingar sitter det i regel aldrig strypningar i CDI boxarna då strypningarna för att maskinen skulle gå att registrera för väg körning i regel var mekaniska strypningar av gasreglage och liknande.

Filtrera
37 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 37 produkter
Visar 37 av 37 produkter