Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Syntetlina

Syntetlina för vinschar på ATV och UTV. En syntetisk lina används ofta istället för stålvajer på fyrhjulingar och är många gånger den typ av lina man ersätter originalvajern med på sin elvinsch när denna går av efter att ha slitits ut eller gått av på grund av för hög belastning.

En syntetlina kan användas på alla elvinschar och har oftast lika hög eller högre dragstyrka än motsvarande storlek av stålvajer. De syntetiska linorna delar egenskaper med en stålvajer när det kommer till funktion men är bekvämare för händerna att använda, har ofta högre dragstyrka, kräver mindre underhåll och går förhållandevis enkelt att laga behjälpligt om den skulle slitas av genom att den knyts ihop. Förutom dessa egenskaper flyter en syntetlina i vatten och klarar skarpa brytpunkter bättre än en stålvajer.

Nackdelen en syntetlina har gentemot en stålvajer är vid vinschning i stenig terräng eller annan terräng med vassa och skarpa kanter där vajerns släpas mot underlaget, en syntetlina har något högre benägenhet att slitas sönder i dessa förhållanden gentemot en stålvajer.

En syntetlina är oftast tillverkad av UV-beständiga nylontrådar som är hoptvinnad för att bilda en lång sammanhängande lina, i änden som fästs i vinschens trumma är linan ofta bränd för att förhindra att den fransar sig och i andra änden sitter ofta en loop med en kaus (En stålförstärkning i öglan) där vinschkroken ansluts.

För att skydda syntetlinan ytterligare sitter ofta en struma kring den första biten som oftast löper under belastning mot vinschvajerstyrningen, detta för att förhindra att ojämnheter och vassa kanter i vinschrullarna skadar vajern.

Vill du lära dig mer om syntetlinor och dess egenskaper kan du läsa mer om detta i vår guide.

Filtrera
18 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 18 produkter
Visar 18 av 18 produkter