Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Svingarmslager

En svingarm sitter på fyrhjulingar som har stel bakaxel, dvs modeller som saknar individuell fjädring för bakhjulen. De flesta Quad modeller för racing har stel bakaxel och även många Honda ATV modeller, det är också vanligt med stel bakaxel på äldre arbetsfyrhjulingar från Yamaha, Suzuki och Kawasaki.

Svingarmen sitter fäst i ramen på din fyrhjuling antingen med en lång genomgående bult eller två separata bultar från var sida och där bulten är ledad mot svingarmen sitter det lager eller bussningar så att svingarmen kan röra sig.

Bussningarna eller lagerna i svingarmen är utsatta för stora påfrestningar och det är inte ovanligt att det blir glapp i dem som kan ge din fyrhjuling obalans när du kör och i värsta fall orsaka skador på svingram eller ramen.

För att se om du har glapp i dina svinglager är det enklaste sättet att lyfta upp fyrhjulingen så bakvagnen hänger fritt i luften, sedan fattar du tag kring svingarmen och ruckar på den i sidled samt upp och ned, om du känner ett glapp här och ser att svingarmen rör sig i förhållande till infästningspunkten vid ramen så behöver du byta svingarmslager.

Filtrera
34 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 34 produkter
Visar 34 av 34 produkter