Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Växelpedal

En växelpedal, eller växelpinne, sitter oftast på fyrhjulingar och Quad modeller med manuella eller semi manuella växellådor.

Växelpedalen sitter nere vid foten och är monterad direkt på utgående växelaxel i växellådan som oftast är en axel med splines där växelpedalen trycks fast och säkras med en bult.

Växelpinnar finns i flera olika utföranden och är oftast anpassade för din maskin för att du på ett enkelt sätt ska kunna växla med foten från förarplatsen.

För att demontera en växelpinne som har fastnat på axeln kan man trycka in en plattmejsel i det öppna spåret i växelpinnen och lirka av växelpedalen från axeln, var försiktig så du inte skadar pedalen eller växellådsaxeln.

Filtrera
13 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 13 produkter