Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Redskap

Här finner du smarta redskap som du kan använda ihop med din fyrhjuling. Din fyrhjuling eller UTV är har stor potential för att bli ett perfekt arbetsredskap som kan vara så mycket mer än bara för transporter mellan a och b.

Med rätt redskap kan du använda din ATV till långt mycket mer än bara transporter eller för att dra en enkel vagn.

Har du stora gräsytor som behöver tas om hand finns både harvar, kultivator och slaghackar som underlättar och gör underhållet av grönytorna både enklare och roligare, för skogsbruket finns flismaskiner som du enkelt drar rakt ut till arbetsplatsen i skogen med din fyrhjuling, tack vare fyrhjulingens framkomlighet och filmaskinens smidiga storlek kan du få flismaskinen när grenar och ris som ska flisas i stället för att behöva släpa dessa långa sträckor.

För dig som planterar och odlar finns vältar för att packa jorden efter sådd samt vattensprutor med hög kapacitet för bevattning eller gödsling.

Använder du din ATV vintertid till snöplogning finns kraftiga sand och saltspridare som kompletterar snöröjningen och gör vägarna säkrare att färdas på, saltspridarna kan även användas sommartid på grusvägar för dammbindning eller varför inte på ridbanan? Har du stora ytor och mycket snö som skall röjas vintertid finns snöslungor anpassade för ATV och UTV som gör snöröjningen otroligt effektiv.

Din fyrhjuling har kort och gott en otrolig potential och lika många användningsområden som det finns behov, med rätt utrustning och redskap kan du få stor hjälp av maskinen i nästan alla tänkbara sysslor.

Till alla våra redskap har vi samtliga service och underhållsdetaljer som behövs för att du ska kunna serva och ta hand om ditt ATV redskap för långt och problemfritt ägande.

Filtrera (0)
Visar 296 produkter
Visar 48 av 296 produkter

Redskap

Borstar. Utrusta din fyrhjuling med en borste antingen rörlig eller fast som används för att sopa grus eller snö. Smidigt verktyg som i vissa fall kan ersätta en snöplog.

Flismaskin. Flismaskin är väldigt smidig maskin att ha hemma eller på företaget. Kan dras med fyrhjuling eller puttas förhand.

Gräsklippare. Vi har ett stort utbud av olika typer av klippare. Vi har gedigen erfarenheter av dessa. Vi vet vad som fungera och behöver du råd så kontakta oss. Vi har lagt ned mycket tid för att du själv skall kunna få den informationen du söker på vår sida. De produkter vi säljer vet vi fungerar.

Harv & Kultivator. Vi har ett bra utbud av olika typer av harvar och kultivatorer för dig som vill bearbeta jord eller släta till en paddock. Jobbar du med småskalig jordbruk har vi mycket bra produkter för dig som vill ploga jord. Tallriksplog för fyrhjuling. Samt diverse olika verktyg och redskap.

Vägskrapa. Har du en enskild väg som du vill hålla så kan vi erbjuda ett antal olika vägskrapor. Smidigt sätt att hålla sin väg i bra skick.

Snöslungor till fyrhjuling blir mer och mer populärt. Väldigt effektivt sätt att ta bort snön. Passar utmärkt för dig som har mycket snö att ta hand om. Kända varumärken som ex Rammy. Och kraftfulla modeller med V motor.

Sprutaggregat för jordbrukaren. Behöver du spraya ogräsmedel eller gödsel. Vi har produkterna du söker. Alla från kända varumärken. Och bra support av reservdelar som packningar. Flera av produkterna är made in USA.

Uppsamlare för hästspillning och paddockar. Har du många hästar och behöver samla upp stora mängder hästskit så är en uppsamlare mycket smidig. Du sopar hagen ren.

Vält till fyrhjuling är till för dig som vill ha den perfekta gräsmattan eller till dig som behöver platta till något. Fyll den med vatten och kör den på en fuktig gräsmatta och tyck till.