Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Luftfilter

Luftfilter till ATV och UTV från kända tillverkare till bra priser! Luftfiltret på en fyrhjuling eller side by side har som uppgift att filtrera och rena luften från damm och smuts för att förhindra att detta sugs in i motorn och orsakar skador och slitage.

Fyrhjulingar körs i regel i terräng och miljöer där det förekommer mycket smuts, damm, vatten och annat som du inte vill att motorn suger i sig, för att skydda motorn mot detta sitter det ett luftfilter som skall filtrera bort skadliga partiklar och liknande från insugsluften. Ofta sitter luftfiltret placerat i en luftburk placerad under sadeln på fyrhjulingar eller bakom förarplatsen på UTV’er. Luftburken fungerar som ett yttre skydd för att vatten och lera inte ska stänka direkt på luftfiltret, i luftburken sitter ofta ett luftfilter av skumgummi eller papp typ. Luftfiltret är i regel uppbyggt av flera lager skumgummi eller papper för att filtrera även de minsta partiklarna.

Luftfiltret är en typisk del att byta vid service men beroende på hur och vart du kör din maskin är de ten god idé att inspektera luftfiltret med jämna mellanrum så att du inte riskerar att köra omkring med et tigensatt filter som kommer orsaka högre bränsleförbrukning eller ett trasigt luftfilter som kan orsaka stora skador på motor och bränslesystem med dyra reparationer som följd.

Vid körning i mycket dammiga miljöer rekommenderas det att olja in skumgummi luftfilter med luftfilterolja.

Filtrera (0)
Visar 174 produkter
Visar 48 av 174 produkter