Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Bromsklossar & Backar

Bromsbelägg är den del av den del av bromsen som trycker mot bromsskivan för att få stopp på fyrhjulingen. Bromsbelägget slits med ljämna mellanrum ut och behövs då bytas ut. Varje märke och modell har ett unikt utformat bromsbelägg som gör att du får bästa bromsverkan. Bromsklossarna slits fortare om det utsätts för smuts och vatten, vilket gör att de slits lite oftare. Viktigt är att regelbundet kontrollera så att du har slityta kvar på bromsbelägget. När det slits ut kommer det att skada bromsskivan, och du behöver byta även denna. Den är betydligt dyrare och tar med tid att byta. Nyare maskiner har skivbroms. Äldre använder sig av trumbroms. Vi har reservdelar till båda modellerna. När man monterat beläggen så är det bra att bromsa in dem. Kör ett tag och testa så att bromsen tar ordentligt. Får du olja smuts på bromsskivan kan du tvätta rent dem med breakclean. Då tar bromsen bättre.

Filtrera
102 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 102 produkter
Visar 48 av 102 produkter