Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Plogvingar

Plogvingar och sidoplåtar till ATV och UTV Plogblad. Vid snöplogning med fyrhjuling uppstår ofta en retlig sträng med snö där det spiller över sidorna på plogen, för att förhindra detta kan en plogvinge monteras på ena eller båda sidorna av plogen som hjälper till att fånga upp mer snö.

En plogvinge monteras i änden på ett rakt snöblad och hjälper till att transportera mer snö framför bladet utan att det trycks ut vid sidan och skapar en stäng med snö vilket kräver en extra körning för att få bort.

Plogvingen monteras antingen i förberedda fästen i plogbladet, ofta har plogblad ett förstärkningsstag svetsat längst ut på bladet bakom krökningen, i detta kan en modellanpassad plogvinge ofta monteras. Saknar din plog färdiga fästpunkter i ytterkant, bladet är bara bockat som ett C utan några extra stag eller liknande i bakkant, så kan en plogvinge av mer universell typ användas som monteras genom att ett par hål borras genom plogbladet där plogvingens monteras i sina medföljande vinkeljärn.

Plogvingar kan i regel monteras på både höger och vänster sida av plogbladet för att skapa en skopliknande funktion, beroende på hur området ser ut där du plogar kan användning av en eller två vingar vara lämpligt.

Kör du mycket på långa vägar eller liknande med plogen snedställd för att skjuta snön ner i dikena kan en vinge på motsatt sida diket vara bäst och till och med bespara dig en extra tur då du samlar ihop all snö på en vända fram och tillbaka på vägen.