Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Fordon

Hos oss på ATV Huset hittar du ett stort utbud av fyrhjulingar, UTV och Quad i olika prisklasser och storlekar för att passa alla behov och plånböcker! Vi har sålt fyrhjulingar i vår butik i Göteborg och på nätet sedan 2003 och har stor erfarenhet och kunskap om alla märken vi säljer.

Filtrera
40 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 40 produkter
Visar 40 av 40 produkter

Fordon

Vår butik i Mölndal är alltid till bredden full av nya och begagnade ATV och UTV för dig som vill komma in och känna och klämma innan du bestämmer dig, för dig som bor långt ifrån oss står vi alltid redo att hjälpa dig välja rätt maskin för dina behov via telefon eller e-post, sedan skickar vi självklart hem din ATV körklar till dig!


Vi säljer bara fyrhjulingar och UTV från kända varumärken med stora importörer bakom som står för bra garantiner, god reservdelstillgång och support över hela Sverige för att du skall kunna gör ett tryggt och bra köp oavsett om du bor i närheten eller långt ifrån oss.


Bland våra varumärken hittar du idag Suzuki och CF Moto. Vi tillhandahåller reservdelar och tillbehör till samtliga andra märken på marknaden. För oss är något av det viktigaste att tänka på när man köper en ny eller begagnad ATV att man skall kunna få tag i reservdelar även när maskinen börjar få några år på nacken, därför jobbar vi endast med stabila importörer som kan säkerställa en god reservdelshantering


Vi står alltid redo att hjälpa dig välja rätt ATV för dig och dina behov så oavsett vart du bor är du alltid välkommen att höra av dig till oss så hjälper vi dig på vägen!


Ploga hemma på gården, dra timmer i skogen eller bara nöjjersköra med polarna? Eller allt på samma gång kanske? Inga problem, vi har fyhjulingar i alla olika prisklasser för alla typer av arbete


Skall du utföra lite tyngre arbete rekommenderar vi en ATV med 500 kubiks motor och uppåt, självklart är en maskin med större motor roligare att köra men för vardagligt arbete duger 500 kubik och fyrhjulsdrift gott. Skall du dra en tyngre skogskärra eller vill hänga på kompisarna på skogsstigen så är en 700 kubikare eller större något att kolla nogare på. Söker du en lättkörd atv som alla kan bruka för enklare gårdsarbete så är en 400 kubikare perfekt.


Alla våra arbetsmaskiner går att få med snöplog, olika sorters vagnar, hasplåtar och mängder med andra tillbehör. Har du svårt att välja eller undrar vilken modell som passar dina behov bäst? Kontakta oss via E-Post eller Telefon så hjälper vi dig hitta rätt.