Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Expansionskärl

Expansionskärlets funktion är att samla upp kylarvätska från kylet som trycks ut ur kylet genom kylarens påfyllningshål, när vattnet i kylaren blir varmt expanderar det och kylarlocket har då en tryckventil som släpper ut kylvatten när trycket blir för högt för att inte kylet ska explodera eller gå sönder.

För att kylarvattnet inte ska hamna i naturen leds det till expansionskärlet som samlar upp det. När kylaren sedan svalnat skapas ett undertryck i kylet och vattnet förs tillbaka till kylaren så nivån blir rätt. På expansionskärlet har du ofta markeringar för en lägre och övre nivå, det är viktigt att kontrollera så att nivån varken är för hög eller låg, är nivån för låg kan det innebära att kylsystemet inte har tillräckligt med kylvätska för att kyla motorn och är nivån för hög finns inte tillräckligt med utrymme för det varma vattnet att expandera till kärlet och då kan det spilla över.

Kontrollera också med jämna mellanrum skicket på ditt expansionskärl, det är tillverkat i plast och blir bräckligt med åren, har du läkage i expansionskärlet kan din motor i värsta fall gå tom på kylvätska med stora skador som följd.

Filtrera
13 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 13 produkter
Visar 13 av 13 produkter