Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Extraljusfästen

Fästen till extraljus för att underlätta monteringen av ledlyktor eller ledramper. För att undvika att behöva borra i ditt fordons lastrack eller kaross finns en mängd olika rörfästen och extraljusfästen att tillgå.

De flesta extraljus är tänkta att montera genom att lampans fot placeras på en platt yta på fordonet varpå en större genomgående bult används för att fästa lampan, detta kräver i regel att tett hål borras i fordonets kaross, störtbåge bumper eller lastrack.

Vill man undvika detta an man använda något av de olika extraljusfästena som finns ofta kläms fast runt en rörprofil på fordonet eller ansluts i befintliga karossbultar på maskinen. Extraljusfästen finns både i universal modeller som passar de flesta applikationer givet att fästets dimensioner matchar ditt fordons fästpunkter, samt som modellanpassade fästen som ofta utgår från störtburen på en UTV och monteras i befintliga bultar.