Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Balvagn

Balvagnar för ATV och UTV i olika storlekar och utföranden.

Balvagnarna är utformade så att en person själv skall kunna lasta och lossa en bal på ett säkert sätt utan någon större fysisk ansträngning.

Vi har balvagnar till fyrhjulingar i flera olika utföranden som klarar de flesta vanligt förekommande balar och underlättar transport och hantering av rundbalar.

Oavsett om du ska flytta tyngre ensilagebalar som står eller ligger ner, eller mindre balar med torrt hö har vi en balvagn som passar dig. Fördelen med en balvagn som du drar efter din fyrhjuling är att ekipaget är enkelt för vem som helst att framföra och du kommer enklare åt områden med trånga tillfartsvägar eller känsligt underlag som lätt körs sönder av en stor traktor.

Balvagnarna finns både med boggi och enkel axel och är anpassade för olika storlekar och typer av balar.