Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Timräknare

En timräknare används på alla typer av fordon och redskap där du behöver en hålla koll på driftstiden när motorn är igång. Ofta vill du ha en tillförlitlig mätning av exakt hur länge motorn är igång då detta ligger till grund för hur ofta du skall utföra service och underhåll på din motor.

Många fyrhjulingar och UTV modeller är utrustade med timräknare direkt i hastighetsmätardisplayen men det förekommer modeller som saknar detta, och det förekommer också modeller som inte räknar motorns driftstid i timmar utan hur länge tändningen är igång vilket kan ge felaktiga tidsintervaller för service. Vill du ha stenkoll på hur länge din motor faktisk har varit igång för att kunna avgöra när du skall utföra service och underhållsarbeten är en timräknare ett smart tillbehör.

En timräknare är även ett utmärkt tillbehör att montera på ditt bensindrivna redskap för att du skall kunna hålla reda på driftstiden.

Idag finns många olika typer av timräknare med olika funktioner, allt från de enklaste varianterna som endast mäter tid till varianter som du kan koppla upp mot din Smartphone och få push meddelanden om när det är dags för service enligt dina inställda intervaller.