Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Chassi

Reservdelar till chassiet på ATV & UTV. I vårt breda sortiment av chassiedelar hittar du allt du behöver för att utföra reparationer eller underhållsarbeten på din fyrhjuling eller side by side.

Fyrhjulingar och UTV är i regel uppbyggda på likvärdiga sätt i chassiet och har en ram av rörprofil med länkarmar runt om, ofta kallat A-Armar, där hjul och fjädring är monterade, i infästningspunkterna mellan ram och länkarmar, mellan länkarmar och stötdämpare eller hjulnav sitter det i regel leder, lager och bussningar för att alla individuella delar ska kunna röra sig fritt för att fyrhjulingen ska få goda terrängegenskaper.

Dessa leder och lager är viktiga komponenter att hålla uppsikt över då de del bidrar till fordonets trafiksäkerhet och dels sitter utsatta för lera och vatten som snabbt kan slita ut lagerbanor och bussningar rom dessa inte smörjs och underhålls korrekt. Ha som rutin att se över lager och leder med jämna mellanrum så kan du snabbt upptäcka glapp i länkarmar eller hjullager och på så sätt byta ut en sliten del innan större reparationer krävs. Se också till att smörja fettnipplar och lager med jämna mellanrum så att alla lager och leder är i gott skick, förutom att bidra till lägre friktion bidrar smörjfett även till att hålla vatten och lera ute från lager vilket ger längre livstid.

Bland chassiedelar brukar alla delar som sitter monterade på och i anslutning till fyrhjulingen eller UTV’ns ram räknas, länkarmar, hjullager, stötdämpare eller vajrar bland mycket mer hittar du här till alla vanligt förekommande ATV och UTV modeller.

Filtrera (0)
Visar 1162 produkter
Visar 48 av 1162 produkter