Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Pulkor/Slädar

Skoterpulka och kälke för transport av utrustning eller persontransport över snötäckt terräng. Har du behov av att flytta ved, stockar eller annan packning längre sträckor över terräng som är snötäckt har vi kraftiga skoterkälkar och pulkor som kan användas med snöskoter eller fyrhjuling för bekväm och smidig transport i terräng.

Våra pulkor och kälkar kommer från väl beprövade leverantörer och håller samtliga hög kvalitet med god lastkapacitet och funktioner som underlättar transporten av utrusning.

I vårt sortiment hittar du även släpvagnsskidor som gör att du kan nytta din vanliga bilkärra för transport över snötäckt terräng genom att spänna fast skidorna över hjulen.

Samtliga pulkor och slädar är framtagna för användning i Nordiskt klimat och beprövade över flera säsonger av hård användning.