Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Dragstropp

Dragstropp för vinschar används framför allt för att underlätta förankring av vinschkroken runt ett träd eller fast föremål för att vinscha dig loss.

Dragstroppar finns i flera olika utföranden, dimensioner och längder och används antingen löst för att dras runt till exempel ett träd och kroka i vinschkroken i, eller tillsammans med en schackel och brytblock för att ändra dragriktning eller öka dragkraften.

Ofta har en dragstropp anpassad för vinschning i offroadbruk förstärkningar i ändarna och är tillverkade i slitstarka nylonmaterial för at klara vinschens belastning och även terrängens karaktär med skarpa kanter och liknande.

En dragstropp är ofta ett ovärderligt tillbehör att ha liggande i packlådan på din ATV o du kör mycket i skog och mark för du vet aldrig när den kan komma väl till pass!