Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Kylfläkt

Kylarfläkten sitter monterad bakom kylaren på din vätskekylda fyrhjuling eller UTV och har som uppgift att se till att din motor inte överhettas när fartvind inte räcker till för att kyla kylarvätskan tillräckligt, kör du hårt med din fyrhjuling, kör i varm väderlek eller arbetar tungt med din fyrhjuling i skogen där någon fartvind inte finns att få är kylfläkten oerhört viktigt för att din motor inte skall överhettas.

Moderna fyrhjulingars motorer blir oftast snabbt varma och för att motorn ska bibehålla en god arbetstermparatur och inte överhettas vilket snabbt kan leda till skador måste de flesta maskiner ha en väl fungerade kylfläkt som hjälper till med kylningen. Kylfläktarna sitter ganska utsatt på fyrhjulingar och UTV då kylaren måste vara placerad på ett sådant sätt mycket luft kan strömma genom den, detta betyder också att grus, lera och vatten lätt kommer i kontakt med kylfläkten och tränger in i elmotorn som går sönder eller slits ut.

Kylarfläkten styrs av en givare som sitter monterad i kylaren som är inställd att skicka ström till kylfläkten när inställd temperatur uppnås, om kylfläkten inte startar är det vanligaste felet att kyltemperaturgivaren är trasig men det förekommer att kylfläktens elmotor är utsliten eller trasig.

Du kan enkelt felsöka vilken av komponenterna som felar då kylfläkten består av en enkel elmotor, lägger du 12 volt på kontakterna så kommer fläkten snurra åt något håll om den fungerar, snurrar inte fläkten i detta läge behöver du byta den.

Kontrollera din kylarfläkts funktion med jämna mellanrum och inspektera fläktbladen för skador.

Filtrera
78 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 78 produkter
Visar 48 av 78 produkter