Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Vinsch Knapp

Vinsch knapp för styrning av elvinsch på fyrhjulingar och UTV. En vinsch knapp sitter i regel monterad på styret på fyrhjulingar, i instrumentbrädan på UTV fordon, i nära anslutning till föraren för att enkelt kunna nås när man behöver manövrerar vinschen för att vinscha sig loss eller till exempel lyfta ett plogblad.

Vinschknappen är en fjädrande strömbrytare som har som uppgift att skicka styrström till vinschens relä för att på så sätt få detta att slå till och skicka ström från fyrhjulingens batteri vidare till vinschen som antingen vinschar in eller ut vajern.

Vinschknappen har ofta tre kablar ansluten till sig, en plusmatning (Ofta röd) som kan vara dragen från fyrhjulingens kabelstam som får 12 volt efter att tändningen på maskinen är på, och två kablar (Ofta vit och svart) som kopplas ihop med vinschreläts styrströmskablar.

Knappen tar sedan denna 12 volts matning och skickar den på den ena av de två kablarna till vinschrelät beroende på vilket håll du trycker på knappen, in eller ut.

Vill du lära dig mer om vinschknappar så spana in vår guide om vinschelektronik!

Filtrera
12 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 12 produkter