Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Motorvärmare

Motorvärmare till ATV och UTV för montering på fyrhjulingens kylsystem eller av Blockvärmar variant som monteras på motorblocket. Motorvärmare är ett mycket bra tillbehör för dig som använder din ATV Vintertid i kall väderlek och alltid vill ha en maskin redo att köras.

Motorvärmaren värmer din fyrhjuling eller UTV’s Motor antingen genom att värma kylarvattnet eller genom en blockvärmare som monteras på utsidan motorn som värmer upp motoroljan och motorblocket. En motorvärmare monterad på en fyrhjuling som används i kall väderlek gör att maskinen får hjälp att komma upp i temperatur innan den startas vilket förutom att göra maskinen mer lättstartad även bidrar till mindre slitage på motordelar som inte tycker om när det är för kallt ute.

Våra motorvärmare från välkända leverantörer är enkla att installera och är ett ypperligt tillbehör för dig som arbetar med snöplogning eller andra aktiviteter under årets kalla månader och alltid vill ha maskinen redo att köras. Motorvärmarna ansluts till vanligt vägguttag med en anslutningssats och du kan med en timer i vägguttaget (ingår ej) välja vilka tidpunkter motorvärmarna skall starta.

Anslutningssatserna till motorvärmarna har en snabbkontakt som du monterar på din ATV eller UTV och enkelt ansluter eller kopplar ifrån fordonet från anslutningskabeln med.

Olika typer av Motorvärmare:

Blockvärmare

En Blockvärmare är en motorvärmare som monteras på din fyrhjulings motorblock, blockvärmaren är modellanpassad och byggd i en form för att passa på din motor perfekt. Motorvärmen värmer sedan motorn utifrån vilket gör att motoroljan och motorblocket värms upp. Blockvärmare är mycket enkla att montera och inga större ingrepp behövs i fordonet för att komma ingång.

Kylvattenvärmare

En motorvärmare som värmer kylarvattnet på din ATV monteras på en av din maskins kylarslangar och värmer upp kylarvattnet så att maskinen har rätt temperatur när den skall startas. En kylvattenvärmare kräver lite större ingrepp i din fyrhjuling då du behöver kapa en kylarslang för att montera värmaren.

Filtrera
22 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 22 produkter
Visar 22 av 22 produkter