Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Bromsvajer Fram

Frambromsvajer för fyrhjulingar med vajerstyrda frambromsar, vissa äldre modeller av fyrhjulingar och framför allt barnfyrhjulingar har varjerstyrda frambromsar i stället för hydrauliska bromsar.

Bromsvajrarna fram går från bromshantaget på styret och det är oftast två stycken vajrar fästa i handtaget som går ner till höger och vänster frambroms på fyrhjulingen.

Frambromsvajern går ner till en hävarm på bromsoket eller bromstrumman fram på fyrhjulingen och kan oftast justeras i änden uppe vid bromshandtaget eller nere vid bromstrumman/bromsoket för att uppnå god bromsverkan.

En frambromsvajer kan lätt slitas ut eller förlängas vilket medför försämrad bromsverkan, är dina frambromsvajrar utslitna eller trasiga så passa på att byta båda samtidigt föra att inte riskera ojämn bromsverkan.

Frambromsvajrarna säljs styckvis och är samma på höger och vänster sida om inget annat står angivet i produkten.

Filtrera
11 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 11 produkter