Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Drivknutsdamasker

Drivknutsdamasker till ATV och UTV. Kompletta drivknutsdamasker med klammer och drivknutsfett för att snabbt och enkelt byta ut en trasig damask på din maskin.

Drivknutsdamasker sitter på inre och yttre drivknut på dina drivaxlar och skyddar drivknutarna mot att vatten, smuts eller lera ska tränga in och slita ut knutarna.

En drivknutsdamask består av mycket flexibelt gummi och är gjorda för att kunna följa drivaxlarna och knutarnas ständiga rörelse som följer fyrhjulingens fjädring när du kör maskinen i skog och mark. För att damaskerna ska sitta kvar är de fästa med kraftiga damaskklammer av stålband som dras runt och kläms åt runt drivaxeln och drivknuten. Damasken fylls med drivknutsfett av Molybdenum typ när den monteras, detta smörjer drivknutarnas ledade delar och ser till att vatten och smuts hålls ute.

Den vanligaste orsaken till att en drivknut går sönder är att damasken gått sönder, detta är mycket lätt hänt då de sitter utsatta för pinnar och grenar när du kör i terrängen samt är i ständig rörelse om du kör maskinen över ojämnt underlag.

Det är en mycket god idé att inspektera drivknutsdamaskerna med jämna mellanrum så de sitter på plats och är hela då du kan undvika större och dyrare reparationer om du byter damaskerna i tid.

Filtrera
81 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 81 produkter
Visar 48 av 81 produkter