Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

T-Map Sensor

En T-Map Sensor, Temperature - Manifold Absolute Pressure Sensor, är en liten sensor som sitter på insugsröret på fyrhjulingar och UTV med elektronisk bränsleinsprutning (EFI).

T-Map Sensor mäter trycket och temperaturen på luften som passerar genom insugsröret och skickar denna information vidare till motorstyrenheten (ECU) på din fyrhjuling så att rätt bränsleblandning kan kalibreras.

T-Map sensors är ständigt utsatt för bränsle och luft och är en känslig komponent som lätt tar skada om det förekommer orenheter i bränslet eller luften. Vanliga symptom på att T-Map sensors är dålig kan vara ojämn eller hård tomgång eller plötsliga stopp.

Filtrera
10 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 10 produkter