Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Flottör

Flottören sitter i botten på förgasaren och är den del som reglerar tillflödet av bensin in i föragasarkoppen. Flottören flyter på bensinen som kommer in i förgasaren genom flottörventilen och när nivån är korrekt stänger flottören ventilen vilket hindrar tillflödet av mer bensin.

Flottören och flottörventilen är känsliga delar i förgasaren och utsätts ständigt för bensinen med eventuella orenheter i som sliter på och kan göra sönder flottören. Om din fyrhjuling flödar över i förgasaren, det vill säga det rinner bensin ur evakueringsslangen under förgasaren, är problemet troligtvis relaterat till flottören eller flottörventilen.

Flottören kan ha fått ett hål i sig vilket gör att den ständigt står i öppet läge och inte kan stänga flottörventilen eller så är flottörventilen otät. När du hanterar flottören så var uppmärksam på att inte göra åverkan på den lilla tunga som fästs mot flottörventilen då dess läge bestämmer när ventilen skall stänga eller öppna och är den ur läge eller böjd kommer inte förgasaren fungera som den ska.