Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Led

Led belysning till ATV och UTV modeller i olika modeller och utföranden för att passa alla behov.

Använder du din maskin i arbete under mörka perioder av året har du säkert märkt behovet av bättre belysning för att lysa upp området kring din maskin.

Fyrhjulingar och UTV modeller har i regel ganska små batterier och begränsad effekt i elsystemen varför extraljus av LED typ är att föredra då de kombinerar hög ljusstyrka med låg strömförbrukning.

Även om det kan vara lockande att sätta på belysning med så hög effekt som möjligt kan det vara bra att tänka på vad man ska använda sin fyrhjuling eller UTV till när man väljer LED belysning, ska du ploga snö eller köra mycket med vinschen i skogen, kanske kombinerat med handtagsvärme så kommer dessa tillbehör dra mycket ström, ska du då samtidigt köra extremt starka LED lampor på din maskin är risken stor att du drar ur batteriet och i värsta fall blir stående med en maskin som inte startar.

Tänk efter när du köper led lampor hur mycket ljusstyrka du faktisk behöver, en bra arbetsbelysning med några tusen lumen och bred ljusbild räcker oftast långt när du ska arbeta med din maskin och lyser upp närområdet väl samtidigt som det kanske bara drar ett par ampere att ha igång.

Vill du lära dig mer om ledbelysning på atv kan du spana in vår belysningsguide här!

Filtrera
29 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 29 produkter
Visar 29 av 29 produkter