Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Plogfästen

För att montera en plog på en fyrhjuling behöver man montera fast ett fäste på maskinen. Det finns flera olika typer av plogfästen och olika tillverkare har olika mått för infästningen mellan plogfästet och plogramen, ska du köpa ett plogfäste till en befintlig plog är det viktigt att du kontrollerar plogens märke för att ditt nya plogfäste ska passa. I Vårt sortiment hittar du front och centermonterade fästen för plogar från IB (Iron Baltic), Kimpex, Warn, Cycle Country, Bronco M.fl.

Plogfästen finns i två olika typer:

Centermonterade plogfästen:

Ett centermonterat plogfäste monteras rakt under din ATV eller UTV, ofta i höjd med fotbaljorna eller strax bakom a-armarna fram på din maskin, fästet monteras ofta i ramen med Bultar eller U-Bultar.

Centrummonterade Plogfästen kan passa flera olika tillverkare av plogsystem, det enda viktiga är att måttet mellan fästets ”Öson” där sprintarna fäste plogramen till plogfästet stämmer.

Olika tillverkare har olika CC (center till center) mått:

Warn Centermonterade Plogfästen har CC mått mellan öronen: 315mm

Cycle Country/ IB Iron baltic) / Bronco Centermonterade Plogfästen har CC mått mellan öronen: 375

Moose Centermonterade Plogfästen har CC mått mellan öronen: 180mm

Centermonterade fästen finns i modellspecifika utförande som passar exakt på en viss typ av märke, modell och årsmodell men även som Universal som passar många olika fyrhjulingar.

 

Frontmonterat Plogfäste:

Ett frontmonterat plogfäste är extremt märkesspecifikt och passar i regel bara en viss typ av fyrhjulingsmodell, mellan vissa årsmodeller, och en typ av plogsystem från en specifik tillverkare.

Har du en frontmonterad plog från t.ex. Warn måste du alltså ha ett frontfäste för WARN Plogar anpassat till din maskin, det finns inga universal fästen när det kommer till frontmonterade plogfästen och det är i princip lönlöst att försöka modifiera ett fäste för att passa en maskin det inte är tillverkat för.

Ett frontmonterar plogfäste monteras oftast i fronten direkt under vinschen på din fyrhjuling.

 

 

 

Filtrera
168 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 168 produkter
Visar 48 av 168 produkter