Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Reparationssats Huvudbromscylinder

Reparationssatser till huvudbromscylindern på ATV och UTV modeller utrustade med hydrauliska bromsar. Huvudbromscylindern är den del som bromspedalen nere vid foten eller bromsgreppet på styret ansluts till och som skapar tryck i bromssystemet när du trycker på pedalen.

Behöver du hjälp på vägen att reparera din bromcylinder? Spana in vår guide för byte av packningar i bromscylinder.

Detta tryck gör att bromsvätskan pressas genom bromssystemet och gör så att bromsbackarna eller bromsbeläggen pressas mot bromsskivan eller trumman varvid hastigheten på fordonet minskar.Reparationssatserna till huvudbromscylindrar innehåller i regel el kolv, tätningar, ej fjäder och eventuella låsringar och damm tätningar.

Kolven är den del som bromshandtaget pressar på och som skapar trycket i bromssystemet, denna kolv är tätad med gummipackningar mot huvudbromscylinders hus. Upplever du en svampig broms, dålig eller helt utebliven bromsverkan är med stor sannolikhet packningarna som tätar kolven i huvudbromscylindern dåliga eller trasiga.

Reparationssatser till finns för både huvudbromscylindern som sitter på styret samt nere vid fotbromsen och innehåller i regel samtliga komponenter du behöver för att renovera huvudbromscylindern så du kan få tryck i ditt bromssystem igen.

Filtrera
30 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 30 produkter
Visar 30 av 30 produkter