Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Sandspridare

Här finner du vårt utbud av sandspridare och andra spridare till fyrhjuling. Salt, sand och frö spridare som sprider alla typer av torrmaterial efter din fyrhjuling.

Sanda eller salta stora ytor enkelt med din ATV och sandspridare.

Sandspridare finns i olika utföranden till fyrhjulingar och UTV och beroende på vad du har för behov finns det antingen spridare som du drar bakom din ATV, UTV eller Trädgårdstraktor med 50mm dragkula eller mindre spridare som monteras på lastracket eller flaket på ditt fordon.

Såhär Väljer du ATV Sandspridare

Vilka ytor skall du halkbekämpa?

Spridarvagnar: Sandspridare du drar bakom din ATV eller UTV lämpar sig bäst för större ytor med gott svängrum.

Spridarvagnar har stor kapacitet, tänk på att välja en modell med grova däck vid risk för halt underlag eller slask, däcken driver valsen och ett däck med grovt mönster kommer greppa bättre i alla underlag.

Spridare som dras bakom fyrhjulingen har stor kapacitet och passar dig som skall sanda eller salta stora ytor som gårdsplaner eller parkeringsplatser. Dessa spridare är mindre känsliga för vilket material som används men man bör nyttja ett självavrinnande salt eller sandmaterial för bästa funktion

Lastracksmonterad spridare: Lämpar sig bra när du har begränsat utrymme eller behöver backa för att vända fordonet

Skall du sprida annat än halkbekämpningsmedel? De flesta lastracksmonterade spridare är även lämpliga för gödningsmedel eller frön för tex gräsmattan.

All form av material som skall spridas bör vara så torrt som möjligt, förvara inte salt eller andra material som drar till sig fukt då du riskerar att materialet gegger ihop.

Lastracksmonterade spridare har mindre volym men är smidiga att ha bak på fyrhjulingen då du aldrig behöver tänka på att du har släp bakom maskinen vilket underlättar vid manövrering på trånga ytor.

Dessa spridare kräver ett självavrinnande saltmaterial som inte klumpar sig för att fungera, kräver att spridaren och saltet som används förvaras torrt så att inte saltet klumpar ihop sig och inte kan rinna ner genom spridarhålet.

Filtrera
31 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 31 produkter
Visar 31 av 31 produkter