Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

UTV

Välkommen till vår kategori för UTV från det ledande märket CF Moto. Här hittar du ett brett utbud av robusta och mångsidiga UTV & SXS-fordon (Utility Terrain Vehicle / Side by Side ) som är designade för att klara av alla typer av terräng och arbetsuppgifter. CF Moto är känt för sin innovativa teknik, hållbara konstruktioner och exceptionella prestanda, vilket gör deras UTV-fordon till det självklara valet för både arbete och fritid.

Våra UTV modeller från CF Moto erbjuder enastående prestanda och säkerhet med funktioner som kraftfulla motorer, fyrhjulsdrift, rymliga hytter och avancerade fjädringssystem. De är perfekta för jordbruk, jakt, skogsbruk eller bara för att utforska naturen. Med deras höga dragkapacitet och generösa lastutrymmen kan du enkelt transportera utrustning, material och andra föremål utan problem.

I denna kategori finner du modeller som är anpassade för olika behov och budgetar, från kompakta och smidiga varianter till större och mer kraftfulla UTV-fordon. Alla CF Moto UTVs är utrustade med moderna säkerhetsfunktioner och är byggda för att ge dig en pålitlig och njutbar körupplevelse i alla förhållanden.

Utforska vårt sortiment av UTV-fordon från CF Moto och hitta det perfekta fordonet för dina specifika behov. Oavsett om du behöver ett arbetsredskap för tuffa uppgifter eller en pålitlig följeslagare för dina äventyr, har vi det rätta valet för dig. Ge dig ut på nya uppdrag och upplev friheten och kraften med ett UTV-fordon från CF Moto.