Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Avgasklämma

Avgasklämma till avgasröret på ATV, UTV, MC och Snöskoter.

Avgasklämmor används ofta i skarven mellan ljuddämpare och grenrör på fyrhjulingar och motorcyklar, många maskiner har en ljuddämpare som träs över grenröret där det tätas med en avgaspackning och säkras med en avgasklämma.

På vissa fordon är klämman ersatt av fjädrar som drar ihop grenröret och ljuddämparens skarv och detta används ofta på maskiner med motorer som vibrerar mycket och man vill undvika att dessa vibrationer fortplantar sig i grenrör och ljuddämpare.