Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Tändkabel

Tändkabeln har som uppgift att leda strömmen från tändspolen till tändsiftet och består oftast av en kabel med en solid kopparkärna omgiven av ett isolerande lager av gummi eller silikon som i sin tur är täckt av ett yttre skydd.

Tändkabeln utsätts ofta för höga temperaturer och vibrationer då den sitter monterad i direkt anslutning till motorn varpå en tändkabel har en begränsad livslängd innan den kan slitas ut, med åren kommer tändkabelns hölje och isolerande lager torka och gå sönder vilket kan gör att gnistan på ditt fordon inte bibehåller sin styrka med effektförsluster som följd.

En tändkabel kan vara helt universal och monteras genom att den skruvas på tändhatten och tändspolen om dessa har en anslutning likt en träskruv som tillåter tändkabeln att gängas på.

Vissa typer av tändkablar är däremot mer modellspecifika vilket kan betyda att de har en gjuten anslutning i tändhatt och speciella kontakter mot tändspolen.

I vårt breda sortiment av tändkablar har vi både modellspecifika och universella tändkablar för att passa de flesa fyrhjulingar och UTV modeller på marknaden.


Filtrera
11 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 11 produkter