Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Handtag

Gummihandtag för ATV och Quad, finns i olika färger för att matcha din modell och smak. Handtagen sitter på var sin sida styret och gör det bekvämare att hålla i styret vilket bidrar till säkrare körning.

Handtag finns i flera olika utföranden från enkla gummihandtag till mer avancerade med flera lager för bättre stötdämpning eller olika typer av greppyta för att ge bättre grepp vid körning i lera eller blöt väderlek.

För ATV med Tumgas välj handtag som benämns ”Tumgas” (Utan krage), dessa handtag har samma inne diameter på höger och vänster sida.

För ATV och Quad med Rullgas välj handtag som benämns ”Rullgas” (Med krage), dessa handtag har olika inne diameter på höger och vänster sida där höger handtag har en större diameter för att kunna träs över gasrullen på din maskin.

Vill du lära dig mer om handtag till ATV och Quad samt hur du monterar handtagen snabbt och enkelt kan du läsa mer i vår handtagsguide.

Filtrera
13 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 13 produkter
Visar 13 av 13 produkter