Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Servicepackningar

Packningar för service och underhållsarbeten på din fyrhjuling eller UTV.

Vid regelbunden service byts i ofta olja och oljefilter bland annat, på oljepluggarna sitter tätningar i form av kopparbrickor eller o-ringar för att ge en säker anslutning mot motorblocket och förhindra läckage, dessa bör bytas vid service för att inte riskera att den nya oljan börjar läcka ut.

På många fyrhjulingar sitter ett oljefilter av insatstyp som sitter inne i motorblocket bakom ett litet lock, i detta lock sitter det ofta en o-ring som tätar locket mot motorblocket, denna o-ring bör oljas in när man återmonterar den och det rekommenderas även att byta o-ringen med jämna intervaller för att inte riskera att läckage uppstår.

Filtrera
32 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 32 produkter
Visar 32 av 32 produkter