Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Avgassystem

Avgassystem till fyrhjulingar och UTV. Här finner du både kompletta avgassystem och ljuddämpare av motsvarande original avgassystemet samt effektljuddämpare och slip-on för dig som söker mer effekt eller ett häftigare ljud till din maskin.

Avgassystemet på fyrhjulingar och UTV sitter ofta utsatt för lera och vatten och de ständiga temperaturväxlingarna gör att materialet är benäget att rosta och gå sönder med tiden. Många modeller av ljuddämpare på fyrhjulingar är även av typen som inte går att packa om eller renovera varför de behöver bytas om ljudnivån blir för hög.

För att undvika att ditt avgassystem går sönder i förtid och spara pengar på dyra reparationer är det en god idé att med jämna mellanrum inspektera avgasröret och åtgärda skador omedelbart, med en värmebeständig färg kan du lätt bättre på områden för att undvika rostangrepp och kolla så att infästningsgummin, avgasfjädrar och packningar är i gott skick för att undvika onödiga skador från vibrationer.

Filtrera
15 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 15 produkter
Visar 15 av 15 produkter

Avgassystem

Vid all montering av effektljuddämpare eller trimavgassytem rekommenderas det att du bestyckar upp din maskins bränsletillförsel då fyrhjulingen kan gå snålt annars. På fyrhjulingar med förgasare byter man munstycken och på maskiner med EFI / Bränsleinsprutning behöver man oftas köpa en bränslebox för att ställa bränsletillförseln.