Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

ATV Däck

Däck till ATV och UTV styckvis för dig som bara behöver köpa ett par nya framdäck eller bakdäck, eller kanske fått punktering på ett däck och bara behöver köpa ett nytt däck.

För att byta däck på dina originalfälgar på din fyrhjuling eller side by side är det enklast att vända sig till din lokala däckverkstad, det går att kränga ATV däck för hand men det är mycket enklare om man har tillgång till en däckkrängningsmaskin. En vanlig, enkel, däckkrängningsmaskin som används för att kränga bildäck fungerar även på ATV däck.

Kolla emd din närmsta däckverkstad om de kan hjälpa dig med däckbytet, ofta tar det inte mer än 15 minuter att kränga fyra ATV däck och de flesta däckverkstäder kan hjälpa dig med detta om du kommer in med däck och fälgar löst.

I vårt breda utbud av ATV däck hittar du mängder med olika mönster från kända tillverkare som fungerar till alla användningsområden. Söker du ett enkelt däck för att ersätta dina originaldäck anpassat för enklare körning hemma på gården? Eller riktigt aggressiva däck för seriös lerkörning? I vårt sortiment av ATV och UTV däck hittar du garanterat däck som passar din maskin och körstil!

Vill du lära dig mer om ATV däck kan du läsa mer i vår omfattande ATV Däck Guide.

Filtrera
95 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 95 produkter
Visar 48 av 95 produkter