Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Ventilkåpspackningar

Ventilkåpspackning till ATV och UTV. Ventilkåpan är den kåpa som sitter högst upp på topplocket som du lossar för att komma åt toppen för underhåll och reparationsarbeten.

En ventilkåpa sitter bara på fyrtaktsmotorer och kan antingen vara en stor kåpa som täcker hela toppen eller en mindre typ av inspektionsluckor för att komma åt ventilerna för justering.

Ventilkåpspackningen är ofta tillverkad i gummi och har som uppgift att förhindra att olja som är till för smörjning av topplockets delar inte ska läcka ut, fuktar det kring ventilkåpan eller du har ett läckage kan du behöva byta packningen.

Filtrera
15 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 15 produkter
Visar 15 av 15 produkter