Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Vattenvagn

Vattenvagnar till ATV och UTV i olika storlekar och utföranden för att passa alla behov på gården, smidigt redskap för bevattning av stora ytor eller för utfodring till djuren.

Med en vattenvagn kan du enkelt få vatten till djuren eller för bevattning till platser där det annars är krångligt att komma till, kanske har du en skogshage som ligger avsides från eller en odling långt ifrån närmsta vattenutkastare? Med en vattenvagn kan du enkelt komma åt områden som annars kan vara svåra att komma till med traktor eller större ekipage, en fyrhjuling med en vattenvagn bakom skadar i regel inte heller underlaget vilket är bra om du har känslig mark du behöver transportera dig över.

Våra vattenvagnar dras efter din ATV eller UTV och kräver att din maskin har dragkula eller i vissa fall sprint för gaffeldrag.