Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Tanklock

Tanklock på fyrhjulingar finns i flera olika utföranden och är i många fall anpassade efter en specifik modell där små skillnader i diameter eller gängstigning kan avgöra om tanklocket passar eller inte.

De vanligaste typerna av tanklock på fyrhjulingar är antingen med utvändig eller invändig gänga på anslutningen mot tanken, på nyare modeller av fyrhjulingar har även tanklock utan gänga som trycks fast i en fäst ring i tanken börjat dyka upp. Tänk på att välja ett tanklock som är anpassat för ditt fordon när du köper ett nytt tanklock och mät diametern på tanken ordentligt om du ska köpa ett tanklock av universaltyp.

På de flesta fyrhjulingar sitter avluftningen för bränsletanken i tanklocket, detta är en funktion som kan sluta fungera på tanklocket och det kan resultera i att ett vakuum bildas i tanken som gör att fyrhjulingen stannar efter några hundra meter. Om din ATV stannar plötsligt efter en kort sträcka och du misstänker att ditt tanklock har fel på sin avluftningsventil så kan du testa att skruva loss tanklocket när fyrhjulingen stannat, då kan du höra att det strömmar till luft till tanken, du kan också testa att köra försiktigt med tanklocket löst. Om felet upphör då är det med stor sannolikhet fel på ventilen i tanklocket.

Tänk på när du köper nya låsbara tanklock att originaltanklockets lås oftast har samma nyckel som tändningslåset, vill du fortsatt ha samma nyckel till tanklock och tändning så kan du ofta köpa ett nytt tanklock i en sats med alla andra lås på din fyrhjuling, om inte så får du två olika nycklar till tanklock och tändning.

Filtrera
15 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 15 produkter
Visar 15 av 15 produkter