Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Packningar Differential

Packningar till främre differentialen på ATV och UTV modeller.

Den främre differentialen, som är den del som fördelar kraften från kardanaxeln till framhjulen via drivaxlarna, sitter det framför allt tre stora packboxar.

Packboxarna sitter där kardanaxelns medbringare går ut ur differentialen samt där drivaxlarna ansluts på var sin sida diffen. Packboxarna skyddar mot att smuts och vatten ska tränga in i diffen och förhindrar att differentialoljan ska läcka ur.

Dessa packboxar utsätts för höga belastningar då axlarna roterar konstant när fyrhjulingen rör på sig och är även placerade på ett sådant sätt att de utsätts för allt terrängen du kö i har att komma med.

Får du läckage i dessa packboxar är det stor risk att differentialen tar skada då det i regel är mycket små oljevolymer i diffen och läcker denna olja ut finns stora risker för skador på drev, axlar och lager i diffen.

Med våra packningssatser får du alla packboxar du behöver för att åtgärda problemet med en läckande främre differential.

Filtrera
31 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 31 produkter
Visar 31 av 31 produkter