Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

2-Taktsolja

Tvåtaktsolja för alla typer av fordon med tvåtaktsmotor. Våra tvåtaktsoljor av hög kvalitet kan användas antingen direkt blandad i bensinen eller på fordon med separat oljetank för tvåtaktsoljan.

Tvåtaktsolja används på fyrhjulingar, snöskoter, moped eller MC med tvåtaktsmotor och har som uppgift att smörja kolv, cylinder och vevaxel när oljan passerar dessa inblandad i bensinen innan den förbränns. Att välja en tvåtaktsolja av hög kvalitet och säkerställa att rätt mängd olja blandas i bensinen är avgörande för att din tvåtaktsmotor ska fungera optimalt och inte riskera dyra haverier.

Tvåtaktsmotorer förekommer på mängder av olika fordon och redskap och de flesta tvåtaktsoljor går att använda oberoende av fordonstyp, det finns däremot speciellt anpassade tvåtaktsoljor som kan ha additiv som gör dem mer lämpliga för användning vid mycket kall väderlek, för speciella hälso och miljöskäl eller anpassade för specifika redskap.

Kontrollera alltid mot din användarmanual vilken olja som tillverkaren av ditt fordon eller redskap föreskriver.

Filtrera
1 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 1 produkt