Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Glykol

Glykol används i fyrhjulingens kylarsystem för att kyla ner motorn. Glykolen förhindra att kylarvätskan fryser och skyddar motorn mot korrosion.

Det finns framför allt två olika typer av glykol på marknaden, Monoetylenglykol och Propylen glykol. Monoetylen har tidigare varit den vanligaste typen men på senare år har Propylen glykol börjat användas i större utsträckning då det är ett mer miljövänligt alternativ.

Notera att det inte går att avgöra på färgen på kylarvätskan vilken glykol som är påfyllt i kylsystemet idag.

Vill du lära dig mer om glykol kan du läsa mer om de olika typerna i vår stora Olja och Kemikalie Guide för ATV.

Då olika ATV tillverkare kräver olika typer av glykol så vi har ingen generell rekommendation på vilken glykol du ska fylla på i din fyrhjuling, bäst är att följa tillverkarens rekommendationer vid byte av kylarvätska och titta i din manual vilken typ som rekommenderas.