Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Fyrhjuling Barn

Upptäck vårt breda sortiment av fyrhjulingar för barn från de ledande märkena CF Moto och Kayo.


Dessa fyrhjulingar är utformade med säkerhet, hållbarhet och prestanda i åtanke, vilket gör dem till det perfekta valet för unga äventyrare. Oavsett om ditt barn är nybörjare eller redan har erfarenhet på fyrhjuling, har vi de bästa alternativen för att möta deras behov och ge dem en oförglömlig körupplevelse. Vi rekommenderar alltid att man besöker vår fysiska butik för att prova ut rätt storlek och modell för just er.


Våra fyrhjulingar är kända för sin pålitlighet, stabilitet och högkvalitativa konstruktion, vilket gör dem till ett utmärkt val för föräldrar som prioriterar hög kvalité för maximal säkerhet. I denna kategori hittar du modeller som är anpassade för olika åldrar och erfarenhetsnivåer. Varje modell är noggrant utvald för att erbjuda den bästa möjliga körupplevelsen samtidigt som barnets säkerhet är i största fokus.
Både CF Moto och Kayo har implementerat strikta säkerhetsstandarder i sina fordon, inklusive funktioner som hastighetsbegränsare, dödmansgrepp och lättåtkomliga reglage. Detta säkerställer att ditt barn kan njuta av sina äventyr på ett säkert och kontrollerat sätt.